Hestbookmakers

Posted on

Om hestebookmakers

Elsker du hestevæddeløb? Og har du netop fundet din lykke-hest og -rytter, men mangler nu et fingerprej om, hvor du skal lægge dine indsatser henne? Så fortvivl ej! Ved at benytte dig af en hestebookmaker, behøver du ikke være ekspert for at få gevinst på hestevæddeløb.

Hidtil har Danske Spil haft monopol på hestevæddeløb. Da det danske spilmarked blev liberaliseret den første januar 2012, var hestevæddeløb nemlig ikke en del af aftalen. Og selvom Dantoto har gjort det godt, er det efterhånden ved at være tid til at få nogle friske kræfter på banen. De danske hestevæddeløbsentusiaster higer efter nye bookmakers, og fra 1. januar 2018 bliver dette en realitet.

Liberalisering af det danske marked for hestevæddeløb

Det er derfor ved at være tid til, at du skal tage din hestevæddeløbsinteresse op til revision. Hvad betyder noget for mig? Ville jeg få noget ud af ekstra fordele? Hvis svaret til det sidste spørgsmål er ”Ja!”, så har vi her en god nyhed til dig.

Liberaliseringen af markedet for hestevæddeløb kommer nemlig efter al sandsynlighed til at medføre en masse nye hestebookmakers, og med dem en masse bonusser. Og hvis de skal overgå Dantotos stabile og solide indsats de sidste mange år, skal de virkelig stramme ridehjelmen, og fatte pisken i den anden hånd. Vi er spændte på at se, hvad de finder på!

Hestevæddeløb - en ældgammel tradition

Hestevæddeløb er en af de ældste former for betting. Efter sigende har hestevæddeløb eksisteret siden tidernes morgen i de civilisationer der har holdt heste. I Danmark har hestevæddeløb ligeledes spillet en stor rolle op gennem civilisationen. Både som publikumssport, for underholdningens skyld, men også som en måde at træne rytternes færdigheder, så de var parate til eventuel krigsførsel.

I dagens Danmark er hestevæddeløb dog en noget mere fredelig sport. Men selvom der ikke længere er tale om liv eller død, er det stadigvæk en sport med stor diversitet og spænding. Den største hestevæddeløbsbane i Norden er Charlottenlund Travbane, som blev grundlagt i 1891. Danmark var altså allerede fra 1800-tallet et forgangsland for hestevæddeløb.

Hestevæddeløb som levevej

I 2006 blev det muligt at spille på hestevæddeløb på nettet, og siden da har det kun taget fart. I dag er det en af de mest spillede bettingkategorier – og det med god grund!

At spille på hestevæddeløb er spændingsfyldt, alsidigt og ikke mindst – sjovt! Og så er der store gevinster at hente. Hestevæddeløb er desuden en af de bettingformer, der tillader mest finesse og vidensudbygning. Hestevæddeløb behøver nemlig ikke kun at handle om held – hvis du har lyst og er vedholdende, kan du blive dygtig til at analysere løb og med den rette notetagning og analyseapparatet i orden, kan hestevæddeløb blive en indbringende levevej!

Den helt rigtige hestebookmaker

Er du ny i branchen anbefales det dog at slå koldt vand i blodet og spille via en bookmaker. Og efter nytår får du rig mulighed for at vælge din favoritbookmaker! Der bliver det nemlig muligt for en masse nye bookmakers at indtage det danske hestevæddeløbsmarked. Og vi glæder os!

Indtil nytår kan du dog fortsat slå dine folder hos Dantoto, og hvis du er glad og tilfreds der, er der ingen grund til at skifte. Dantoto har nemlig både travløb og galop, så der er noget for enhver smag. Og derudover er Danske Spil delvist statsejet – så du er sikker på, at der ikke er fusk i finanserne!

Hestevæddeløbets fire grundspilletyper

Der er mange forskellige typer spil, du kan satse på, når det kommer til hestevæddeløb. Er du ny i branchen anbefales det, at du vælger løbene Plads eller Vinder. Disse løb er nemlig enkle i regler og derfor lettere at analysere. Hvis du spiller Vinder, skal du satse på, hvilken hest, du tror vinder. Du har derfor kun ét skud i bøssen, når det handler om gevinst. Spiller du derimod Plads, øger du dine gevinstchancer en del – her satser du nemlig blot på en af de tre hurtigste heste. I Plads er det altså nok, at den hest, du satser på, bliver blandt de tre hurtigste. Der er altså 33,33% chance for at vinde. Det kalder vi gode odds!

Hvis man gerne vil spille seriøst og sætte sig ordentligt ind i hestevæddeløbets mange facetter, er det en god idé at udse sig én spiltype, man gerne vil satse på. Har du lyst til at analysere og specialisere dig, kan du vælge et af de mere indviklede løb – henholdsvis løbene Tvilling, Komb og Trio. Disse spiltyper er noget mere komplicerede, men de giver dig mulighed for at vinde store gevinster, hvis du blot gør dit forarbejde godt nok og analyserer tidligere løb og forskellige ryttere. Hestevæddeløb blev altså lige noget mere spændende.!

De tre forskellige løb har tre forskellige regelsæt: I løbet tvilling gælder det om, at du skal udvælge de to vinderheste – altså de to heste, der kommer på første og andenpladsen. Du behøver ikke at vide, hvordan de placerer sig i forhold til hinanden. Men går din profeti i opfyldelse, og er det dine to heste, der dundrer ind over målstregen som de første – ja, så kan du forvente en klækkelig gevinst!

Hvis du er endnu bedre til at forudsige udfaldene af de forskellige løb, kan du satse på løbet Komb. Her gælder det om, at du skal forudsige, hvordan de to vinderheste placerer sig. Det er altså niveauet over løbet Tvilling, hvor du bare skulle gætte hvilke heste, der endte på første- og andenpladsen.

Den absolut sværeste af disse tre spilleformer er Trio. Her skal du nemlig forudsige både første-, anden- og tredjepladsen. Altså hvilke heste der kommer ind som de tre første, og i hvilken rækkefølge, de fordeler sig. Her gælder det altså om at have forarbejdet i orden og kende hestene og deres ryttere godt.

Konklusion

At have en god hestebookmaker er alfa og omega, når det kommer til den mindre tekniske spillestil. Hvis du satser på, at lykken tilsmiler dig, er det guld værd at have en bookmaker, der har styr på spillets regler. Fra januar 2018 bliver markedet liberaliseret, og du kan derfor efter al sandsynlighed vælge mellem forskellige bookmakers. Indtil da er det blot at spille løs, som du altid har gjort. God fornøjelse!

11 Jan 2018