Den Organiske Metode

Posted on

Den Organiske Metode

Hvad er det egentlig, jeg er her for?

Er det uendelige offentlige transportruter frem og tilbage i myldretiden? Endeløse forgæves forsøg på at betale din næste regning. Står du også alene tilbage, imens du afventer den næste alarmerende fiasko, der kontanst banker på den dør, din kone smækkede i forleden aften efter jeres sidste samleje?

Hvis du kan genkende det, skal du høre godt efter. Aldrig har der været en nemmere metode at frigøre dig selv på. Velkommen til ”Den Organiske Metode”.

Den endnu mest naturlige måde at skabe velstand på… hjemme fra sofaen.

Jeg vil fortælle en lille historie om en ung mand, der hedder Kenny. En simpel borger fra det dystre Brøndby Strand, der hver dag drog tværs gennem Storkøbenhavn for at tjene penge til den familie, der i dag blot er få minder værdig. Huset røg på tvangsauktion og ekskonen smuttede med børnene.

Ægteskab, they said! It will be fun, they said.

Kenny befandt sig længe under en tung dyne af skyld og sorg, hvilket i sidste måned kom til udtryk ved, at Kenny stoppede med at spille online casino. Kenny havde mistet lysten, og var udmærket godt klar over, at enden var nær, hvis ikke han handlede hurtigt. Det var her, jeg mødte Kenny.

I B-toget på vej til Høje Taastrup sidder jeg hver dag mellem 17-18, og venter på det næste sørgelige væsen, der træder ind i kupéen med kæben tabt ned over mavebæltet, og en ufærdig Prince 100 halvt på vej ned i brystlommen.

Det er her, jeg finder mine disciple, og det er her i toget, min uddannelse starter!

Jeg selv er iført et noget mere folkeligt antræk, uden at virke for intimiderende. Jeg kunne sagtens have iført mig et af mine mange jakkesæt, som jeg har købt med alle mine ”organiske” penge. Sådan skal landet ikke ligge. Jeg snakker med mine disciple i øjenhøjde, og møder dem så tæt på hverdagen som muligt.

Jeg fanger Kenny på Dybbølsbro, hvor han har været på Fisketorvet og handle Adidas bukser på tilbud. Jeg fortæller ham, hvad jeg ser. En hudløs ærlig beskrivelse af en mand i knæ, hvis tilstedeværelse bevæger sig på randen af hverken eller. En omvandrende losseplads med trailere parkeret til randen ad udgangen. Han nikker blot, og fælder en tåre, der lander ved foden af den pantpose, han også har med.

Du skal prøve ”Den Organiske Metode”, siger jeg blødt. Og med et oplever Kenny noget, han ikke har prøvet før.

Nu skal du høre, hvorfor!

Metoden har sine frø i det belgiske koldkrigssamfund. I området omkring Trappistklosteret dyrkede munke organiske stoffer, der skulle give deres efterkommere et bedre liv. Det siges, at stofferne var det rene fup, og placebo effekten var langt større end denne reelle virkning. Alt dette må vi dog mane til jorden en gang for alle, da vores identiske metoder i dag udelukkende hat skabt 100% velstand hos de implicerede. Det er en stor succes, og det kan vi sagtens bevise.

”Den nemmeste måde at lade sig overbevise, er ved at deltage.”, sagde jeg til Kenny.

Kenny så med oprejst pande på mig, imens han nikkede optimistisk; ”Count me in!”

På bare 2 måneder har Kenny betalt huset af, fået børnene tilbage på deltid og hævet sin formue til over 450.000 kr. Der er efterhånden ikke meget at diskutere. Den ”Organiske” Metode er en succes, og det kan du også blive lige her.

21 Dec 2017